АН Планета-Харьков
Безпека, надійність, професіоналізм
Розглядаємо покупку
  • 1 або 2-кімнатна квартира в хорошому стані в районі метро "Наукова"
  • 2-кімнатну квартиру на Олексіївці в 16 поверховому будинку. Можливо, без ремонту.
  • 2-кімнатну квартиру на Павловому Полі в будинку, поверховістю понад 5 поверхів.
  • 2- або 3-кімнатна квартира на середніх поверхах у новобудовах на Олексіївці.
  • Дільниця на Шатилівці далеко від висотних будинків, рівна, площею від 8-ми соток.

Контакти: т. (067)799-28-54, (057)758-25-80

Адреса: вул. Клочківська 192а, бізнес-центр "Місто", офіс 109

E-mail: info@planeta.kharkov.ua

Відмінна великогабаритна квартира в новому, два роки як заселеному новобудові на проспекті Перемоги 85. Ремонти в квартирах під'їздах закінчено. 8/9 не торцева, за сто метрів від лісу. Хороше розташування, метро, ​​супермаркети, гімназії, сади - поряд.

Загальна площа 43 кв.м, велика кухня 11,7 кв. м, кімната 20,2 кв. Величезний тамбур на три квартири дозволяє залишати взуття, велосипеди та зайвий раз не заносити бруд у квартиру.

У квартирі виконано капітальний ремонт, що називається «для себе». Немає економії на матеріалах, електрообладнанні, техніці. Все продумано та спроектовано з урахуванням усіх дрібниць. Можливість встановлення сигналізації та відеоспостереження. Гігабітний інтернет у квартирі.

Велика чотиристулкова шафа на всю ширину кімнати, диван, що розкладається, і два крісла, комп'ютерні стіл і крісло. Кондиціонер, штори «Блекаут» не пропускають світло, сприяючи гарному сну у будь-який час доби. Панорамний вид з вікон.

На кухні диван розкладається у повноцінне спальне місце. Мікрохвильова піч, індукційна плита, двокамерний холодильник, посудомийна машина.

Панорамне скління балкона. Французькі вікна в пол.

Глибока душова кабіна, пральна машина, шафа для рушників у ванній.

Два телевізори. Всі меблі та техніка нові, у заводських плівках. Прасувальна дошка, пилосос, килимки в санвузол, словом все, що потрібно для комфортного життя.

Дуже важливо, що заїжджаючи в нову квартиру у Вас не буде відчуття «секонд-хенду». Ви точно знаєте, що все нове і до Вас тут ніхто не жив і нічим не користувався.

Поєднання гарної інфраструктури, панорамного вигляду та відмінного ремонту, роблять квартиру привабливою для перегляду та купівлі як для дорогої оренди так і для особистого проживання.

Квартири в новобудові на Олексіївці біля лісу завжди ліквідні.

Ціна 1 776 000 грн. (48 000 у. о.)